Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo digitalStrom

Met digitalSTROM haalt u een slimme levensstijl in huis en maakt u van uw woning een echt Smart Home met ongekende mogelijkheden. Start nu met domotica in uw woning. DigitalSTROM gebruikt de bestaande stroomleidingen, hak en breekwerk zijn dus verleden tijd.
Binnen de bestaande energievoorziening van de woning worden kleine digitalSTROM-chips geïntergreerd die met elkaar kunnen communiceren. Zo kunnen alle elektrische apparaten in de woning worden verbonden met elkaar en middels digitalSTROM componenten worden bestuurd via een lichtknop, smartphone of tablet met vooraf ingestelde regels. Deze nieuwe maar bewezen techniek biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van wooncomfort, veiligheid en energiebesparing.
Ontdek en  ervaar zelf wat het voor u kan betekenen wanneer uw woonomgeving slimmer wordt.
bouwstenen

 

Comfort

comfort   Thuiskomen en zich direct thuis voelen. Het kan! Uw huis stond namelijk al te wachten. De juiste verlichting aan en gedimd zoals u dat graag ziet, de woonkamer aangenaam op temperatuur en uw favoriete muziek die u zachtjes vanuit de muziekinstallatie tegemoet komt.
Staat u direct op als de wekker gaat? Of draait u zich liever nog een keertje om? Bepaal zelf hoe de ochtend eruit ziet. En het mooiste is dat de dag al begint voordat u bent opgestaan. Als de wekker gaat, wordt het huis namelijk vanzelf wakker. De jaloezieën worden geopend, er klinkt zachtjes muziek uit de radio en ook het koffiezetapparaat staat al startklaar. U kunt heerlijk ontspannen wakker worden.
Door verschillende voorkeuren van te voren in te stellen kunt u met een druk op de knop schakelen tussen bijvoorbeeld koken, eten, tv kijken en gaan slapen.