Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo digitalStrom

Zorgsector

 

Hier vindt u een aantal oplossingen specifiek onwikkeld voor de zorgsector.

 

Bedalarm

 

Bedalarm digtalSTROM ready

WANNEER IEMAND HET BED VERLAAT WORDT U VIA HET DIGITALSTROM SYSTEEM GEINFORMEERD

Het bedalarm is ontwikkeld voor mensen die niet zelfstandig hun bed kunnen verlaten. Als mantelzorger, wijkverpleegkundige, partner of familie kunt u op de gebruikelijke digitalSTROM manier gewaarschuwd worden, via een signaal, e-mail, tweet of pushbericht. Het bericht kan ook via de huiscentrale naar een personenalarmering centrale worden gestuurd.

Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden. Wanneer aangesloten, kunnen er ook akoustische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker uit te laten spreken waar wat gebeurt. bv "onze dochter is uit bed"

Samenwerking tussen specialisten

Samen met Vahlkamp, specialist in zorgcommunicatie, is de al jaren bewezen bedmat geschikt gemaakt om direct het digitalSTROM-systeem te activeren en dit de opdrachten te laten uitvoeren die u wilt als er iemand uit bed stapt. Alleen de stekker in het stopcontact en de digitalSTROMserver configureren en het systeem doet wat u wilt.

Hulp voor mantelzorgers, medebewoners en verpleegkundigen

Dit verhoogt de veiligheid en zorgt voor de medebewoner(s) of mantelzorgers voor een betere nachtrust of rust om hun andere werkzaamheden te doen zonder dat de veiligheid van de hulpbehoevende in gevaar komt.
Verpleegkundigen kunnen door toepassing van dit soort bedmatten rustig hun schema aflopen, iedere patiënt de tijd geven die hij of zij nodig heeft. Als er iemand toch het bed verlaat zijn ze daarvan op de hoogte.
Dit zorgt ook bij mantelzorger of verpleger voor rust en bespaart tijd, wat de zorg en de kwaliteit- time voor de patiënt ten goede komt.

Instelbaar, draadloos of bedraad

Het bedalarm is gebruikersvriendelijk en betrouwbaar. Het bedalarm werkt onopvallend, er ligt een klein electronisch kussentje onder het matras dat is verbonden met een kastje. Het kastje kan op verschillende manieren worden ingesteld. Zoals eventuele wachttijd voor de alarmering of het systeem uitschakelen als mensen het bed met de juiste hulp kunnen verlaten of als het bed opgemaakt moet worden.
Het bedalarm is zowel bedraad als draadloos te verkrijgen.

 

 

Bewaren

Bewaren