De laatste nieuwtjes:

Dongle server

Wilt u uw software beschermen tegen kopiëren of ongewenste verspreiding? Dan is een dongle de oplossing. Door middel van een dongle server van SEH kunt u dongles veilig en eenvoudig opslaan en beheren via het netwerk.

Goede veiligheidsmaatregel

Dongle server

Dongles zijn lastig te kopiëren. Hierdoor beschouwt men het als een goede veiligheidsmaatregel. Wanneer de software wordt gestart op de computer, controleert uw computer eerst of de dongle is geplaatst. Wanneer dit niet het geval is, zal de software niet (goed) werken. Als gebruiker heeft u enkel toegang tot de licenties die aangekocht zijn voor een bepaalde software. Vaak worden dongles gebruikt voor dure software, zoals: CAD/CAM software, digitale audio workstation toepassingen, prepress en printing software en software voor enterprise resource management, financiën, loonadministratie enzovoort.

Over Com2Distri

Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met het bieden van professionele oplossingen voor de IT. Dit doen we al ruim 18 jaar. We werken samen met topfabrikanten die kwalitatief hoogwaardige producten produceren. Zo kunt u bij ons terecht voor producten van digitalSTROM, Ecessa, iTrinegy, Jacarta, Mutiny en SEH. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de fabrikanten en de producten die zij produceren.

Contact

Wilt u een dongle server aanschaffen? Dan is de server van SEH een goede keuze. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Dan staan wij voor u klaar. U kunt ons telefonisch of via de mail bereiken. Wilt u reseller worden? Wij staan hier altijd voor open. Neemt u hiervoor ook contact op met ons.