Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

 

WAN failover en ISP Internet Load Balancing appliances

Ecessa™ (voormalig Astrocom) is opgericht in 1968 en fabriceerde en distribueerde telecommunicatie oplossingen voor lokale netwerken. In 1989 hadden zij verschillende digitale toegangscommunicatie producten die remote lokaties via wide area netwerken verbonden.

In 2000 zijn zij zich volledig gaan richten op appliance-gebaseerde WAN link failover and load balancing technologie aan de kant van de LAN gateway, hiermee was PowerLink™ geboren. De PowerLink productrange bundelt meerdere WAN lijnen (T1, xDSL, Kabel, ISDN, Draadloos, Satelliet, enz.) in een grotere pool van beschikbare bandbreedte tot 500 Mbps gecombineerde bandbreedte terwijl het tevens business continuïteit d.m.v. ISP failover en redundantie levert. Dit heeft geleidt tot een installed base van meer dan 6.000 PowerLink producten.

Weet u niet zeker welk product voor uw bedrijf het meest geschikt is?

Ga dan naar de tab productvergelijk hieronder

Products

 

Organisaties zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de maandelijkse kosten van hun Internetverbindingen (bandbreedte) te verminderen. Ecessa geeft hen de mogelijkheid de dure lijnen te vervangen door goedkopere breedbandverbindingen (kabel, DSL, draadloos, enz.). Daarnaast kunnen zij, indien zij meer bandbreedte nodig hebben, i.p.v. het upgraden naar een duurdere lijn, eenvoudig een betaalbare breedbandverbinding toevoegen. Ecessa kan zowel de dure huurlijn en de breedbandverbindingen beheren.

Organisaties hebben ook een grotere betrouwbaarheid van het Internet nodig voor hun werknemers, klanten, en zakelijke realties. Als hun Internetverbinding uitvalt, verliezen werknemers produktiviteit en klanten kunnen geen zaken meer met hen doen.

Ecessa helpt met bandbreedte aggregatie

Ecessa maakt apparaten die gebruikers en applicaties (netwerk verkeer) van en naar een bedrijf via het internet beheren. Twee of meer Internet-verbindingen (T1, kabel, DSL, etc.) worden aangesloten op een appliance van Ecessa, deze controleert voortdurend alle verbindingen om ervoor te zorgen dat ze goed presteren en altijd in bedrijf zijn. Als er een probleem optreedt, b.v. het uitvallen van een DSL-verbinding, zal Ecessa al het verkeer direct naar de andere verbinding leiden.

Ecessa vermindert Internet uitval

Wat we heel vaak hoorden van bedrijven voordat ze een oplossing van Ecessa hadden gekocht, was dat bij een internet storing, de IT-afdeling alle zeilen bij moesten zetten om het probleem te vinden (vaak onder veel stress), en veel werk moesten verrichten om het probleem op te lossen. Het kostte te veel tijd en medewerkers en klanten klaagden naar hartelust. Nadat een Ecessa oplossing was geïnstalleerd, wisten zij vaak niet dat een van hun netwerkverbindingen uitgevallen was. De IT-afdeling wist alleen hierover omdat de Ecessa appliance een e-mailbericht heeft gestuurd. Maar, ze hoefden er niets aan te doen. De Ecessa appliance heeft het probleem al opgelost. Geen gedoe voor de IT-afdeling en werknemers en klanten zijn zich van geen probleem bewust.

Ecessa maakt bandbreedte throttling mogelijk

Ecessa mmaakt bandbreedte throttling mogelijk, doordat het gebruik maakt van gebruikers-gebaseerde regels voor het prioritering van verkeer. Beheerders kunnen QoS regels configureren om geleidelijk zware bandbreedte gebruikers of services in te stellen op een lager prioriteitsniveau bij het overschrijden van bepaalde drempels. Dit zorgt voor een meer flexibele bandbreedte throttling dan de typische "alles of niets"-aanpak welke vaak gebruikt wordt om de bandbreedte te beheren.