Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

pdl industries headers energy

 

Energietechnologie is de brandstof van uw bedrijfsexploitatie en klantrelaties

 

pdficon

Everything You Need to Know About Network Failover

 

 

Tegenwoordig verwachten klanten real-time informatie en een constante toegang tot hun accounts. Deze groeiende verwachtingen houden uw hulpprogramma of IT-afdeling scherp.

 

Energietechnologie is de brandstof voor de huidige field service activiteiten en consumer relationships

Online Account Management
Energie IT-afdelingen worden belast met het aanbieden van online klantaccount management voor het betalen van rekeningen en service call scheduling. Het aanbieden van deze online diensten dienen niet alleen de klant, het bespaart tijd en geld in call center activiteiten de klant.

Real-Time stroomonderbreking rapportage
Tegenwoordig, werkt de verbinding van de klant in beide richtingen. Klanten kunnen organisaties helpen opschudden door het rapporteren van storingen. De klanten moeten mobiele apparatuur kunnen gebruiken om vermogensverlies te melden.

Service transparantie
Real-time rapportage betekent dat klanten uitval kaarten en updates over het herstel van de elektriciteit en aardgas service verwachten. Energie IT-afdelingen spelen een grote rol bij het verstrekken van transparantie naar klanten over de service-status.

Substation rapportage
Op dezelfde manier als dat de klanten in de kennis worden gesteld, maakt technologie real-time substation rapportage beschikbaar, zodat ze niet in het donker staan over de status.

'Field Crew' toegang
Tegenwoordig, dragen technici mobiele apparaten waardoor 'field crews' kunnen plannen en werkorder informatie kunnen inzien. GPS-locaties van trucks helpt de hele organisatie te begrijpen waar mensen zijn en wat er wordt gedaan zonder dure en tijdrovende telefoontjes naar HQ.

Duurzame energie
Wind- en zonne-energie farms hebben dezelfde behoeften als andere bedrijven v.w.b. betrouwbare communicatie naar en van het veld. Voor installaties in afgelegen gebieden, zoals offshore, kan de toegang tot extra bandbreedte een uitdaging zijn. De mogelijkheid om communicatieverbindingen te aggregeren en verkeer te load balancen is essentieel voor deze operaties.

Olie en aardgas exploratie
De duizelingwekkende hoeveelheden geologische gegevens verzameld tijdens het proces van het identificeren van mogelijke boorlocaties die moeten worden doorgegeven en geïnterpreteerd door middel van computerondersteunde exploratie (CAEX), 3-D en 4-D seismische imaging vraagt dat bedrijven in deze sector steeds grotere hoeveelheden bandbreedte zoeken in het bereik van 10 gigabytes en meer.