Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

pdl industries headers education

 

Onderwijstechnologie is absoluut noodzakelijk bij het onderwijs van vandaag

 

pdficon

e-Learning in the Workplace white paper

 

 

Onderwijs, van kleuterschool tot universiteit is in de afgelopen tien jaar als gevolg van de vooruitgang in onderwijs-technologie en de behoeften van de studenten drastisch veranderd. Een betrouwbare en robuuste netwerk is een noodzaak voor de meerderheid van de scholen om veranderingen in het oog te houden.

 

Haal het meest uit uw school IT-budget met behoud van verbinding met de studenten.

De FCC heeft een ambitieus voorstel voor alle scholen en bibliotheken vrijgegeven waarin zij worden uitgerust met nieuwe onderwijstechnologie, waaronder high-speed internettoegang in 2019. Waar smartphones en tabletten eens werden verboden vanwege afleiding in de klas, zijn meer leerkrachten nu op zoek om deze hulpmiddelen te integreren in hun curriculum. Tegelijkertijd, maken schoolbeheerders nu steeds meer gebruik van online bronnen in plaats van zware schoolboeken. Deze veranderingen zijn van invloed op hoe deze instellingen hun netwerken benutten, waardoor een aanzienlijke stijging van de connectiviteit nodig is om deze activiteiten te ondersteunen.

Om gelijke tred te houden met deze online en mobiel apparaat-gebaseerde activiteiten, moeten de onderwijsinstellingen over genoeg bandbreedte beschikken om nieuwe innovatieve processen te ondersteunen. Beheerders moeten hun netwerk bandbreedtegebruik onderzoeken om ervoor te zorgen dat zij over voldoende middelen hebben of te overwegen hun bandbreedte te verhogen om hun studenten te garanderen, mobiele apparaten en online bronnen in hun voordeel te kunnen gebruiken.

Ecessa heeft een aantal contracten om opdrachten voor schooldistrict IT-behoeften te stroomlijnen. Neem contact met ons op om te horen hoe Ecessa u kan helpen om aan uw educatieve tech doelen te voldoen.