Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

pdl industries headers engineering

 

Engineering

 

pdficon Avoid Network Outages in SaaS and Cloud Computing Environments   pdficon

Private/Public WAN Virtualization

 

Nauwkeurigheid. Beschikbaarheid. Efficiency. Geen uitzonderingen.
Er bestaat geen foutmarge bij het engineeren van wolkenkrabbers, bruggen, ruimtevaartuigen en medische hulpmiddelen. Het leven van mensen hangt af van de nauwkeurigheid van uw werk. Uw team is allert hele dag, elke dag. Zij op hun beurt doen een beroep op uw netwerk. Het kan niet langzamer, het kan niet vertragen, het moet optimaal werken de hele dag, elke dag. Nooit down. Geen uitzonderingen.

 

Kan uw bedrijf zich een kink in het proces veroorloven? Houd systemen draaiend en uw organisatie verbonden.

Engineering bureaus staan al decennia lang vooraan bij het invoeren van veelbelovende technologieën. Computer technologieën zoals CAD, GIS en 3D-modeling, om er maar een paar te noemen, hebben geleid tot grote verbeteringen. Tegenwoordig, maken engineering tools gebruik van de kracht van cloud computing en hebben het potentieel om tijd en kosten van projecten te verminderen door gebruik te maken van de rekenkracht van meerdere computers in de cloud om hun ideeën te visualiseren, te ontwerpen en te simuleren.

Ontwerp optimalisatie is een van deze instrumenten, volgens Bob Williams, de product marketing manager voor Autodesk Simulation. "Het probleem is altijd geweest dat de simulaties een tijdje duren, zodat bedrijven meestal twee, drie simulaties in de ontwikkelingscyclus voor de validatie of product gedrag voorspelling doen. Terwijl de simulatie perfect is voor optimalisatie, was er gewoon geen tijd om het te doen. "Hij gelooft dat cloud computing simulatie gebruikers zal bewegen langs eenvoudige validatie van onderdelen naar hun optimalisatie overgaan, omdat het eigenlijke rekenwerk nu naar de cloud kan worden gepushed.

De American Society for Mechanical Engineers (ASME) zegt dat het gebruik van cloud-gebaseerde diensten ook een hoop geld op het gebied van investeringen in kapitaal en arbeid kunnen besparen  en het verstrekken van andere voordelen, zoals wereldwijde toegang, herstel na een ramp en een betere interoperabiliteit tussen de exploitanten.

Dr. John Michopoulos, hoofd van de Computational Multiphysics Systems Lab van het Naval Research Laboratory, is het erover eens dat de voordelen van cloud computing aantrekkelijk zijn voor engineers, en een potentiële kwetsbaarheid inhoudt - de verbinding met de cloud. "Als je geen toegang hebt tot de server die uw gegevens heeft, kan dit leiden tot vertraging."

De kwestie van WAN-connectiviteit, of het nu gaat om gedistribueerde kantoren van een onderneming aan te sluiten via een beveiligd VPN, of om werknemers te verbinden met cloudbronnen, is van cruciaal belang. Helaas, carrier en ISP-verbindingen lijden vaak aan lijndegradatie en zelfs uitval als gevolg van de bouw ongelukken, natuurrampen, defecte apparatuur en nalatigheid. De behoefte aan meerdere, ongelijksoortige dataverbindingen wordt vaak over het hoofd gezien, zelfs door de knapste koppen.

Wanneer de stroom van gegevens van cruciaal belang voor uw organisatie is, dan moet de doorvoer eveneens als kritiek worden gezien. Redundante verbindingen, automatische failover, traffic shaping, load balancing en virtualisatie moeten allemaal worden beschouwd als onderdeel van een gezonde netwerk design. Omwille van uw bedrijf, moet u ervoor zorgen dat uw netwerk nooit down is.

Gelukkig heeft Ecessa experts op dit gebied. Ecessa engineert geen bruggen of wolkenkrabbers of hartkleppen, maar zij ontwerpen de beste WAN-verbinding controllers. Zij zullen ervoor zorgen dat uw wide area network verbonden blijft, gebalanceerd en geoptimaliseerd, zodat uw systemen blijven door draaien.