Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

pdl banner nooit down

 

Netwerkstoringen kosten uw organisatie geld & reputatieverlies

pdficon

Everything You Need to Know About Network Failover

 

 

 

Netwerk downtime en vertraging veroorzaken veel meer dan gekerm van ongelukkige en onproductieve werknemers. Ze kosten bedrijven honderdduizenden dollars per jaar en zijn vaak de schuld van beschadigde reputaties.

 

Downtime beïnvloedt uw bottom line en reputatie. Maak uw netwerk uitval-proof met Ecessa.

Zie hier hoeveel downtime en vertraging uw bedrijf kan kosten.

De studie van de Amerikaanse datacenters becijfert de gemiddelde kosten van een ongeplande datacenter uitval op iets meer dan $ 7900 per minuut. Dit is een stijging van 41% ten opzichte van de $ 5600 in 2010.

Ponomon Instituut: Kosten van Datacenter Outages

Gemiddeld, verliezen bedrijven tussen de $ 84.000 en $ 108.000 voor elk uur dat het IT-systeem down is, volgens schattingen van de studies en onderzoeken uitgevoerd door IT-industrie analisten. Daarnaast, leiden financiële diensten, telecommunicatie, productie en energie de lijst van sectoren met een hoge mate van verlies van inkomsten tijdens IT downtime.

Network Computing, de Meta Group en  Contingency Planning Research: Accessing the Financial Impact of Downtime

Meer dan 95% van de grote ondernemingen met meer dan 1000 werknemers zeggen dat gemiddeld één uur downtime per jaar het bedrijf meer dan $ 100.000 kost, meer dan 50% zegt dat de kosten hoger zijn dan $ 300.000 en een op de 10 geven aan dat elk uur downtime hun firma's $ 1.000.000 of meer per jaar kost.

Voor een select drie procent van de organisaties waarvan de business is gebaseerd op high-level data transacties, zoals banken en beurzen, online retail sales of zelfs nutsbedrijven, kunnen de verliezen worden berekend in miljoenen dollars per minuut.

ITIC's 2013-2014 Technology Trends en implementatie Survey

pdl biz problems 06

 

En, niet alles gaat om dollars. Downtime kost uw bedrijf zijn reputatie, klantenbinding, de tevredenheid van werknemers en het algemene vertrouwen kan worden geschud door zelfs een korte stroomonderbreking.

Voordat u een storing ondervindt, neem de tijd om de impact van downtime te begrijpen, zodat u ervoor kunt zorgen om de middelen te investeren om downtime te voorkomen. Hier is een lijst van inputs om een impact van downtime te berekenen:

  Inkomstenverliezen
  Impact op cash flow
  Productiviteitsverlies
  Compliance en/of aaangiftesancties
  Boetes en het verlies van kortingen
  Impact op klanten en strategische partners
  Moreel van de werknemers en het vertrouwen van werknemers in IT
  Schade aan reputatie en goodwill