Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

pdl banner groei

 

Bedrijfsgroei - Het toevoegen van locaties & remote kantoorcommunicatie

pdficon Distributed Branch Offices: A Guide to Network Uptime   pdficon

Device Consolidation Benefits WAN Infrastructure

 

 

Werkplekken verschuiven naar een meer virtuele omgeving. Ontdek hoe het investeren in uw netwerk de flexibiliteit kan vergroten, de kosten kan verlagen, en een betere service aan uw medewerkers en klanten kan leveren.

 

Mobiele en virtuele omgevingen zijn in opkomst.

Bedrijven voeren in toenemende mate activiteiten op een meer mobiele en virtuele wijze uit. Virtueel-gebaseerde werkplek implementaties bevatten Virtual Desktop Infrastructuur (VDI), die heeft geholpen tot de verschuiving in de organisatiestructuur, de strategische planning en de dagelijkse activiteiten van werkplekken zowel grote als kleine. Een product van deze werkgerelateerde verschuiving is een gedistribueerde workforce- meer verspreide kantoren en medewerkers op afstand van het hoofdkwartier dan ooit tevoren.

Bedrijven opereren zelden vanuit een kantoor en worden geconfronteerd met een groeiende behoefte in het verbinden van meerdere locaties met het hoofdkantoor en met elkaar. Walmart, McDonalds, en Chase Bank zijn actief in meer dan 5000 locaties in de wereld. Informatie wordt dagelijks verzonden en ontvangen vanaf elke locatie en nieuwe locaties worden elk jaar gemaakt.

Volgens Global Workplace Analytics, is het telewerken alleen al van 2005 tot 2012 gestegen met 79,7%, ondanks een algemene daling van het totale personeelsbestand van 2011 tot 2012. Deze trend heeft verschillende moderne bedrijven besloten om volledig gedistribueerde teams te hebben. Enkele andere volledig gedistribueerde bedrijven zijn onder Mozilla, inVision, Upworthy, Zapier en Basecamp. Brie Weiler Reynolds erkend dat deze bedrijven hun remote werkomgeving niet te zien als gewoon een luxe. "Zij [werkgevers] zien virtueel werken niet als een extraatje, maar als een noodzaak, als standaard procedure - als de manier om zaken te doen."

pdl biz problems 02

 

pdl biz problems 04

Virtual Desktop Infrastructuur (VDI) geeft bedrijven de mogelijkheid om te werken via cloud-gebaseerde netwerken om te profiteren van technologische middelen, terwijl men zich op een externe locatie bevindt. De VDI markt zal naar verwachting een aanzienlijke toename zien terwijl de noodzaak voor toegang op afstand blijft groeien. De verschuiving naar een virtuele-gebaseerde werkomgeving heeft het bedrijven mogelijk gemaakt om overheadkosten te verminderen en de noodzaak voorkomen om servers en hardware op fysieke locaties te hebben, wat resulteert in aanzienlijke besparingen, vaak in de miljoenen. Het belang van de technologie binnen een bedrijf is verschoven van hardware naar de cloud en Wide Area Networks (WAN).

 

WAN-optimalisatie verhoogt de efficiëntie van de overdracht van gegevens over een netwerk, waardoor individuele aanvragen om te werken via een optimale snelheid mogelijk wordt. VDI, VoIP, streaming video, en extra real-time toepassingen vereisen beschikbare bandbreedte van meerdere unieke bronnen. Voor een overmaat aan bandbreedte komt WAN virtualisatie in het spel.

WAN virtualisatie complimenteren WAN-optimalisatie door het leveren van bandbreedteaggregatie. De samenvoeging van de beschikbare bandbreedte resulteert in betere prestaties binnen het WAN. Ecessa's WAN Virtualisatie systeem WANworX™ stelt bedrijven in staat om multi-site, multi-layer wide area networks te ontwerpen, te implementeren en te beheren. WANworX is kosteneffectief, schaalbaar en flexibel, en zorgt voor Never Down™ prestaties.