Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

pdl banner cloud

 

Cloud Computing en Cloud Backup zorgen ervoor dat uw bedrijf beter presteert

pdficon Avoid Network Outages within SaaS and Cloud Computing Environments

 

 

 

86% van de cloudgebruikers zeggen dat webgebaseerde systemen hun leven heeft verbeterd, met name op het werk. Hier is uw redder in nood, u hoeft het alleen maar aan te pakken.

 

Cloud computing belooft u lagere IT-kosten en een grotere efficiëntie, maar welke invloed heeft het verplaatsen van applicaties naar de cloud op uw Internet, wide-area netwerk verbindingen en user experience?

Uit een recente cloud computing-enquête uitgevoerd door Harris Poll blijkt dat twee op de vijf Amerikanen zijn beïnvloed door cloud-technologieën. Volgens de enquête, 2.051 personen, verklaart 86 procent van de cloud gebruikers dat web-gebaseerde systemen hun leven heeft verbeterd, met name op het werk.

pdl cloud

 

Hoe de cloud het leven van gebruikers verbetert

Het onderzoek noteert de top acht manieren waarin de cloud heeft geholpen om het leven van de gebruikers te verbeteren, waaronder de volgende:

  41% procent zei dat de cloud file sharing vereenvoudigt
  41% procent verklaarde dat de cloud een rustig gevoel bracht, door het zorgen voor een back-up van de gevoelige gegevens
  22% procent verklaarde een verhoogde veiligheid te hebben door middel van cloud-gebruik
  18% zei dat de wolk hen hielp georganiseerd te blijven op het werk
  14% wees erop dat de wolk samenwerking tussen zakelijke professionals kan verhogen

 

pdl powerlink 02

Cloud rendement is afhankelijk van cloud prestaties
Voor twee op de vijf Amerikaanse cloud-gebruikers, zouden de hierboven beschreven voordelen niet mogelijk zijn geweest zonder betrouwbare cloud prestaties. InfoWorld's cloud computing-expert David Linthicum heeft gezegd dat cloud prestaties afhangt van netwerkbronnen, zodat organisaties en individuele eindgebruikers ervoor moeten zorgen dat hun netwerkbandbreedte hun cloud activiteiten kunnen ondersteunen.

Wanneer u vertrouwt op systemen die zijn verbonden via het netwerk, is het netwerk alles. Trage netwerken betekenen langzame systemen en trage prestaties. En, als uw link down gaan en uw bedrijfskritische applicaties staan in de cloud, heeft u een manier nodig om hen te bereiken. U heeft redundantie nodig om uw bedrijf draaiend te houden.

 

Het is noodzakelijk - en vaak kritisch - de bandbreedte van het netwerk te verhogen om de robuuste prestaties van cloud-systemen te verzekeren. Linthicum wees erop dat vooral data-zware cloud-diensten, met voldoende bandbreedte het verschil tussen alle voordelen van Web-based programma's kunnen maken, om te worden afgesneden van bedrijfskritische middelen. Vooral in een zakelijke omgeving, is toegang tot de cloud nodig en is het verhogen van bandbreedte de meest effectieve manier voor betrouwbare cloud prestaties.