Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

pdl banner bandbreedte

 

Met genoeg bandbreedte werkt uw bedrijf beter.

pdficon A Guide to WAN Application Delivery for the SME Market

 

 

Bandbreedtebeperkingen zijn een probleem uit het verleden. Ontdek hoe u uw netwerk kunt voorbereiden om al uw bandbreedte behoeften aan te kunnen.

Omdat de mogelijkheden van de technologie toenemen, neemt ook het vertrouwen en het gebruik om de technologie uit te breiden en voor te blijven op (of gewoon in de pas te blijven met) de concurrentie. Dit heeft geleid tot een grotere vraag naar betrouwbare netwerken met onbeperkte bandbreedte. Voor een groeiend bedrijf, kan het bijhouden van deze behoeften erg moeilijk zijn - vooral op een trage of onstabiele netwerk.

Bedrijven nemen belangrijke maatregelen om de gevolgen van een tekort aan bandbreedte te beperken om een goede toegang tot hun netwerk voor medewerkers en kritische zakelijke functies mogelijk te maken. Dit omvat een verbod het gehele bedrijf om bandbreedte vretende applicaties te gebruiken in plaats van het verstrekken van een betrouwbaar en robuust netwerk. Hoewel veel grote bedrijven tijd en geld besteden aan het analyseren van bandbreedte gebruik en het blokkeren van bandbreedte vretende websites van medewerkers, zijn er WAN-oplossingen die zorgen voor een naadloze netwerk en bescherming tegen uitval en langzame verbindingen.

 

De meest voorkomende bandbreedte vreters

 

 

De oplossing om uw netwerk te versnellen ligt niet in de beperking van het gebruik van applicaties en websites door werknemers, maar in plaatsing van de juiste apparatuur. De juiste apparatuur kan de productiviteit van het netwerk verhogen en uitval voorkomen. Analyseer uw behoeften en uw huidige netwerk, apparatuur en service provider.

Ken uw bandbreedte vreters. Technologie aankopen en het beheer worden vaak uitgevoerd door niet-IT-managers en werknemers in het bedrijf, met inbegrip van leidinggevenden.