Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

pdl banner it eisen

 

Blijf gelijke tred houden met de groeiende IT-eisen

pdficon

Overcoming the Challenges of WAN Application Delivery

 

 

 

 De eisen aan IT-resources van uw organisatie groeit met de dag - gepland en ongepland - dat is de complexiteit van uw werk.

Van BYOD en schaduw IT tot virtualisatie en software-defined-everything, u moet het allemaal beheren. Van veiligheidsbedreigingen en communicatie uitval tot business continuity, u heeft veel onvoorzien om te plannen.

Blijf de vraag voor door te profiteren van ontwikkelingen in de technologie, met inbegrip van wide area networking.

 

Waarom groeit de IT-vraag en complexiteit?

Hier zijn vijf statistieken die benadrukken waarom de vraag zal blijven stijgen voor afdelingen van alle soorten en maten.

Nieuwe vestigingen en mobiliteit: 92% van de bedrijven hebben of gaan nieuwe vestigingen toevoegen (TheFinancialBrand, september 2013)

Toepassing proliferatie: 68% van de bedrijven verwacht een groeiende vraag naar bandbreedte (2014 InformationWeek Next Gen WAN Survey)

Migratie naar de cloud: Er zal $ 191B worden besteed aan cloud-diensten en software in 2020 (Forrester / San Jose Mercury 201

pdl biz problems 04

 

pdl biz problems 02

Meer connectiviteit: 40% van de bedrijven hebben 16 of meer filiaal of remote kantoren verbonden met hun hoofdkwartier of primaire datacentra. (2014 InformationWeek Next Gen WAN Survey)

Big data: alle gegevens komen binnen via sensoren, machines en toepassingen. Het is niet per se de enorme volume, maar de verscheidenheid en de context van deze gegevens, dat aankomt in ongestructureerde formaten, wat veel integratie werk vereist om het allemaal fit en bruikbaar voor het bedrijfsleven te maken. IDC voorspelt dat er gegevens komen die uit miljarden devices komen - tegen het einde van 2020 minstens 212 billion (via ZDNet).

 

Wat betekent dit allemaal? Het betekent dat IT-managers moeten ideeën ontwikkelen om de groeiende bandbreedte eisen te beheren.

Voor EGAN Construction Company, betekende het vinden van de juiste partner om te helpen minder stress en een enorme besparing voor het bedrijf. EGAN bespaart meer dan $ 100.000 per site per jaar aan technologiekosten.