Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

image-2014-04-22

 

Ontspan uzelf want uw gegevens zijn beschermd!

nwStor Limited is in 2007 opgericht door een groep succesvolle ondernemers uit Silicon Valley en Hong Kong. Het bedrijf is gespecialiseerd in netwerk- en cloud data beveiliging om data tegen onbevoegde toegang te beveiligen en te beschermen.

nwStor ontwikkelt intelligente data security appliances. Het beveiligt alle bedrijfsnetwerk bestanden transparant in de netwerk File Servers en Network Attached Storages. Het verschilt van software data beveiligingsoplossingen, de data security appliance oplossing is onafhankelijk van besturingssystemen of Customer Software Applications. nwStor's oplossingen stellen bedrijven in staat om grote aantallen gebruikers te beheren, terwijl een gecentraliseerd beveiligingsbeleid gehandhaafd blijft.

Product

nwStor's oplossingen benadrukken de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en gebruiksgemak voor de gebruikers. Deze omvatten High Availability, sterke File-to-Encryption-Key identificatie, Concurrent Code Upgrade, Automatische Bug Capture, Disaster Appliance Recovery, enz. Deze betrouwbaarheid functies zijn noodzakelijk omdat deze producten te plaatsen moeten zijn bij MKB tot Enterprise klanten.

Technologie

nwStor versterkt de geavanceerde technologie in hardware en software door de ontwikkeling van de nieuwste generatie van betrouwbare, toegankelijke en bruikbare data en opslag beveiligingssystemen.