Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

image-2014-04-22

 

Database beveiliging

Versleutelen van gevoelige informatie in databases is niet langer een optie - het is noodzakelijk. Risicomanagement voor grootschalige inbreuk op gegevens, naleving van de regelgeving, de bescherming van intellectuele eigendom en het handhaven van een vertrouwd merk zijn de redenen waarom organisaties in elke branche manieren zoeken om de data te controleren voor een toenemende hoeveelheid databasegegevens.

nwStor iSav database encryptie appliance biedt de enige echte heterogene, transparante, high performance database encryptie oplossing met een sterke scheiding van functies en gecentraliseerd beheer. Zoals de heterogene standaard voor database encryptie over de gedistribueerde enterprise, melden nwStor klanten sterke prestaties, minimale overheadkosten voor beheer en het gemak van het key management. Voordelen van nwStor databank encryptie apparaat zijn:

Brede steun voor heterogene omgevingen, inclusief alle versies van Oracle, MS SQL Server en MySQL
Transparante encryptie, het zal uw huidige applicaties en OS platformen niet verstoren
Hardware gebaseerde appliance waardoor een minimale invloed op de prestaties van databases en applicaties
Ondersteuning van data- en indextypen
Gemakkelijk uit te breiden bescherming voor log bestanden, configuratiebestanden en andere database output

OPLOSSING: iSAV DATABASE ENCRYPTIE APPLIANCES

iSav database encryptie appliance combineert opslag encryptie, toegang tot bestanden controle, authenticatie van de gebruiker, en veilige logging om  bescherming te leveren aan uw gevoelige gegevens op uw opslagapparaten, inclusief cloud opslag. Gevoelige gegevens van uw bedrijf opgeslagen in opslagapparaten worden veilig worden opgesloten door iSav met de hoogste industriële encryptie standaard, AES-256 encryptie. Het data beveiligingsniveau wordt verder verhoogd door het toewijzen van een unieke encryptiesleutel aan elk bestand. Het data encryptie en decryptie proces zal door de hardware efficiënt en transparant worden gedaan. Omdat alle encryptiesleutels en gegevens verder gecodeerd en opgeslagen worden in de Cloud en key management server, kan iSav overal in de wereld worden hersteld, mocht er zich een probleem op de lokale site hebben voorgedaan.

iSav kan worden uitgerold in het datapad tussen databaseserver en opslagapparaat, hetzij inline of aan een switch. iSav slaat geen gegevens op - het accepteert gewoon data van de database server, versleutelt dit met behulp van AES-algoritme en stuurt het door naar de opslag. Wanneer een geautoriseerde gebruiker of applicatie ​​bijvoorbeeld gegevens opvraagt, verifieert iSav de gebruiker of applicatie, haalt de gegevens uit de opslag op, decodeert het en presenteert het terug - allemaal op 'wire speed'. iSav werkt binnen bestanden-gebaseerde (NAS) networked storage omgevingen. Beveiliging van de opgeslagen gegevens wordt gewaarborgd, terwijl de gebruiker of applicatie workflow niet wordt gewijzigd.

Figuur 1 illustreert een eenvoudige, hoge beschikbaarheid toepassing in een file server (NAS) omgeving.

isav deployment

Door gegevens te coderen en alle toegang via beveiligde hardware te routeren, maakt iSav het makkelijker voor organisaties om toegang te controleren en data acces te traceren. Versleuteling  blokkeert effectief alle achterdeurtjes tot gegevens - waardoor gevoelige informatie op schijf of tape tegen diefstal of misbruik wordt beschermd. Zelfs als een onbevoegd persoon toegang krijgt tot de media, zal hij/zij alleen betekenisloze tekens zien. Indien correct wordt toegepast, is encryptie een krachtige tool die drastisch de beveiliging van gegevens vereenvoudigt.

Conclusie

Als organisaties proberen om geld te besparen en de toegang tot gegevens te verbeteren door het implementeren van geaggregeerde storage technologieën zoals file servers (NAS) en het repliceren van deze gegevens voor back-up en herstel na een ramp, hebben ze de deur geopend naar veel grotere risico's. Identiteitsdiefstal kost bedrijven en overheden miljarden euro's en nieuwe privacy-initiatieven krijgen verplicht meer aandacht voor de veiligheid van de opgeslagen gegevens.

Terwijl sommige gemeenschappelijke bestaande beveiligingstechnologieën een belangrijke rol spelen, hebben ze niet voldoende aandacht aan de behoeften van storage security. Software-gebaseerde storage beveiligingsoplossingen zijn traag, beperkt, en zijn niet volledig veilig.

nwStor biedt een alomvattende oplossing voor het storage security probleem, waardoor organisaties een sterke verdediging kunnen bouwen. nwStor iSav is een krachtige, schaalbare netwerk appliance dat speciaal is ontworpen voor de taak van het beveiligen van opgeslagen gegevens. iSav stelt organisaties in staat om te profiteren van de volledige voordelen van networked storage, met dien verstande dat de gegevens privé en veilig blijven.

Documentatie

pdficon iSav 305 Datasheet
 
iSav 905A Datasheet
 
iSav Storage Security Solution