Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo sangfor

Applicatie proxies

banner technologie

 

Applicatie proxies - Versnellen bedrijfskritische applicaties aanzienlijk

Het trage werken van vele applicaties via een WAN wordt vaak veroorzaakt door overmatige interactie transmissie. De aanvraag en antwoord interactie mechanisme van vele applicatie protocollen (zoals CIFS, Exchange en Outlook (MAPI)) werden grotendeels ontworpen voor gebruik op LAN's en zijn niet goed te integreren met een WAN.

Deze protocollen veroorzaken vele interacties tussen het verzenden en ontvangen van locaties, die werden ontworpen om het verlies van gegevens te voorkomen en de beschikbaarheid te verbeteren. Echter, bij verwerking via een WAN vertragen ze transmissies vanwege de latentie als gevolg van de grote afstand waarover gegevens worden verzonden.

core

Traditionele TCP optimalisatie en Quality of Service (QoS) technologieën kunnen deze problemen niet oplossen aangezien de verzoeken en antwoorden in de applicatielaag worden afgehandeld. Echter, Sangfor WAN appliances verbeteren de transmissie-efficiëntie van applicatiesoftware door het toepassen van proxy-technologie (die vergelijkbaar is met TCP proxy), waardoor aanzienlijke verbeteringen voor applicatiesnelheden worden verkregen.

Voorbeelden van applicaties die met name profiteren zijn:

Microsoft Exchange. E-mail kan hoge eisen stellen aan een WAN, in het bijzonder wanneer aan berichten grote bestanden zijn bijgevoegd. Deze worden vaak meerdere keren verzonden over het netwerk, waardoor onnodig bandbreedte wordt gebruikt. Optimalisatie door caching en compressie van mail-inhoud kan datastromen verminderen met 95% en belangrijk bijdragen aan performance verbeteringen.
Common Internet File System (CIFS). Efficiëntie wordt verbeterd door het emuleren van het client en server communicatie protocol aan elk uiteinde van de link. Dit vermindert messaging vertragingen en gecombineerd met caching en compressie, geeft dit een enorme verbetering in prestaties.

proxies