Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo sangfor

Data cache

banner technologie

 

Data Cache - Vermindert WAN datatransmissie met maximaal 90%

De meest voorkomende oorzaak van slechte WAN-prestaties zijn waarschijnlijk de overbodige gegevens. Vaak, worden dezelfde gegevens herhaaldelijk naar dezelfde bestemming gestuurd, bezet daardoor waardevolle bandbreedte en veroorzaakt onnodig verkeer. Zelfs wanneer een bijgewerkte versie van een bestand wordt verzonden, kan de groter zijn dan daarvoor, terwijl slechts een relatief klein deel kan zijn gewijzigd.

Sangfor gebruikt byte caching, waarmee overdracht van redundante gegevens via het WAN wordt vermeden. Met als resultaat dat 30-90% van het dataverkeer transmissielijnen elimineert en toegang snelheden verbetert.

core

cache

De basiseenheid van het zenden van data via een WAN is een pakket dat een reeks databits met nullen of enen bevat. Sangfor's bitstream label-based byte caching-technologie splitst elk pakket in vele kleine fragmenten, elk voorzien van een uniek pointer om de inhoud te identificeren. Exemplaren van elk fragment worden opgeslagen in de appliance van Sangfor zowel aan de zendende als aan de ontvangende kant.

Als er data moeten worden verzonden via het WAN wordt het op fragment niveau vergeleken met opgeslagen data dat eerder is verzonden naar dezelfde bestemming. Als er een overeenkomend fragment wordt gevonden, wordt alleen de identificatie pointer verzonden in plaats van de data zelf. Wanneer de pointer bij de ontvangende Sangfor appliance komt, wordt het gebruikt voor het identificeren en extraheren van de feitelijke data in de lokale database. Dit wordt vervolgens gecombineerd met verzonden data om een compleet record te creëren.

Door het splitsen van elk pakket in kleine fragmenten, verzekert Sangfor de grootst mogelijke  transmissie besparing door slechts een kleine hoeveelheid van een bestand dat relatief weinig veranderd is, te sturen. Een voorbeeld is een Word-document waar alleen de titel en pagina kop-en voetteksten zijn veranderd, wat betekent dat niets van de feitelijke inhoud  opnieuw worden moet verzonden.