Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo seh klein

ThinPrintReader

 

ThinPrintReader TPR-10 en persoonlijk printen

csm TPR 10 Card De SEH ThinPrintReader TPR-10 is de optimale aanvulling op persoonlijk afdrukken. Deze oplossing biedt een maximale veiligheid en hoge flexibiliteit. Deze speciale authenticeringsinrichting kan worden geïmplementeerd in elk netwerk infrastructuur. De ThinPrintReader is printerfabrikant-onafhankelijk, dus het past bij elke printer in uw netwerk, ongeacht zijn model of leeftijd. Op deze manier kan de printer pool gemakkelijk worden omgezet in een aantal persoonlijk print apparaten.
   

Geverifieerd op een netwerkprinter

Met zijn contactloze kaarttechnologie en zijn geïmplementeerd ThinPrint Client, is de TPR-10 de gemakkelijke manier om een netwerkprinter om te zetten tot een persoonlijk afdruk printer.

Met de ThinPrint Persoonlijke Printing technologie, worden afdruktaken naar de centrale printserver gestuurd en vastgehouden. Dan, als een gebruiker zichzelf met succes geverifieert heeft bij een netwerkprinter van zijn keuze met behulp van de TPR-10, drukt de printer de afdruktaak af.

csm TPR 10 usage illustration v1.0 en

Als er al smart-cards in uw bedrijf zijn, vraag dan naar de mogelijkheid van de inzet van deze kaarten voor persoonlijk afdrukken met de TPR-10.