Thinprint

Zoekt u een betaalbare manier om printers toe te voegen aan uw ThinPrint netwerk? Dan bent u bij Com2Distri aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met het leveren van professionele netwerkoplossingen voor de IT. U vindt bij ons een breed assortiment, met onder andere ThinPrint Gateways (TPG’s).Thinprint

Modellen

De TPG’s die wij leveren zijn speciaal ontwikkeld voor omgevingen die de technologie van ThinPrint gebruiken voor print compressie en bandbreedte controle. De software-gebaseerde technologie is gericht op print management functies voor het afdrukken via het netwerk. Er zijn drie modellen:

  • TPG-25, voor het aansluiten van maximaal 2 printers
  • TPG-65, voor het aansluiten van maximaal 6 printers
  • TPG-125, voor het aansluiten van maximaal 12 printers

De ThinPrint Gateways ondersteunen functies, zoals ThinPrint SLL. Hierdoor kan de gegevensoverdracht op een veilige manier kan plaatsvinden.

Hoe het precies werkt

Wanneer gebruikers willen afdrukken, dan worden de afdruktaken gecomprimeerd gestuurd naar de TPG. De TPG decomprimeert en decodeert de afdruktaken vervolgens en stuurt deze naar de desbetreffende printer.

TPG’s kunnen worden toegepast bij werkgroepen, filialen en verkooppunten, WAN’s met smalle bandbreedte huurlijnen of kies-verbindingen, Server-based computing-omgevingen, omgevingen met desktop virtualisatie en hosted desktops.

Neem contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen!

Wilt u meer weten over onze ThinPrint Gateways? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u een uitgebreide omschrijving van de modellen. Heeft u daarna nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag. Wij zijn bereikbaar via de telefoon of mail.