Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

itrinegy strapline logo 99CC33

Oplossingen per functie

 

Applicatie Ontwikkeling

Ontwikkelaar / Manager ontwikkeling

De manier waarop applicaties worden benaderd zijn aan het veranderen. Nieuwe delivery-modellen, zoals de Cloud, Mobile Computing en smartphones vereisen applicaties om via Wide Area Networks, draadloos, radio en satelliet-netwerken te benaderen.

Als applicatie-ontwikkelaar moet u de software die u gaat ontwerpen en ontwikkelen leren omgaan met netwerkbeperkingen vaak behorend bij dit soort netwerk, namelijk beperkte bandbreedte, hoge latancies, jitter, packet loss, packet erroring en packet herschikking.

iTrinegy netwerk emulatoren helpen u te zorgen dat applicaties die u ontwerpt en ontwikkelt werken zoals verwacht wanneer naar het productie-netwerk zijn uitgerold om de netwerkkenmerken van de doelgroep omgeving te kunnen nabootsen, zodat u de prestaties van applicaties kunt controleren en, indien nodig, corrigerende maatregelen te nemen in vroeg stadia van de ontwikkelingscyclus wanneer de kosten van re-engineering lager zijn.

Voor meer informatie over hoe iTrinegy's netwerk emulatoren u kunnen helpen als applicatie ontwikkelaar, neem dan een kijkje op onze Applicatie ontwerp & ontwikkeling pagina.