Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

itrinegy strapline logo 99CC33

 

INE Enterprise

Een high performance multi-poort (1 Gbps) netwerk emulator

De iTrinegy Network Emulator-Enterprise (INE Enterprise) is iTrinegy's bekroonde next generation netwerk emulator range dat de meest veeleisende eisen van organisaties en overheden ondersteunt om te testen met een real-world emulatie oplossing die aan alle configuratie-eisen van de meest complexe fijnmazige high-performance netwerken voldoet.

INE Enterprise levert het gedrag van een hoge snelheid productienetwerk binnen een gecontroleerde en herhaalbare testomgeving.

  pdl INE Enterprise Screen with NC2015 Award overlay

 

Poort Virtualisatie

Nieuwe unieke Poort Virtualisatie maakt Very Large Scale Application Testing in netwerken echt betaalbaar

De nieuwste versie van INE Ultra bevat nu Port Virtualisatie die standaard 2 of 4 poort-modellen in staat stelt om het testen van applicaties oover veel links (potentieel 200+ koppelingen, afhankelijk van de eisen van bandbreedte) te ondersteunen, zonder de noodzaak van extra fysieke poorten.

Deze mogelijkheid vermindert drastisch de kosten van het uitvoeren van applicatie prestatie testen in netwerken voor set-ups zoals mobiele implementatie van toepassingen, online gaming, en de levering van online content (bijvoorbeeld video-on-demand, streaming media etc.) evenals hulpdiensten en militaire netwerken en de opkomende Internet of Things.

Om meer te weten te komen, neem dan eens een kijkje op onze korte video (8 minuten) waarin ook voorbeelden van hoe u deze functies kunt gebruiken om uw testen te verbeteren.