Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

itrinegy strapline logo 99CC33

Netwerk emulatoren van iTrinegy

iTrinegy Network Emulator (IN en NE-ONE Emulator) producten stellen u in staat om een breed scala van netwerk condities zoals latency, jitter, packet loss/error/herordening en bandbreedte beperkingen opnieuw te creëren, zodat u omgevingen zoals Wide Area Networks (WAN's), Wireless LAN, GPRS, 3G, IP over Radio/Radio over IP (RoIP), satelliet of MPLS netwerken realistisch kunt simuleren. Het is dan mogelijk om de prestaties van nieuwe (of bestaande) toepassingen op dit gerepliceerde netwerken te testen. Met behulp van deze producten vanaf ontwikkeling, via tests naar een pre-implementatie zorgen ervoor dat uw applicatie zal werken en zal presteren in zijn doel netwerk zonder het pijnlijke en dure herstel, re-codering of opnieuw ontwerpen.

 

INE Ultra

INE Ultra

Een high performance multi-poort (10 Gbps) netwerk emulator

De iTrinegy Network Emulator-Ultra (INE Ultra) is iTrinegy's bekroonde next generation netwerk emulator range dat de meest veeleisende eisen van organisaties en overheden ondersteunt om te testen met een real-world emulatie oplossing die aan alle configuratie-eisen van de meest complexe fijnmazige high-performance netwerken voldoet.

INE Ultra levert het gedrag van een hoge snelheid productienetwerk binnen een gecontroleerde en herhaalbare testomgeving.

  pdl INE Ultra GUI Monitor Shot