Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

WebSiteBanner

Jacarta® is een toonaangevende leverancier van omgevings en power bewakingsapparatuur voor o.a. de IT-, retail- en financiële sector.

Jacarta's omgevings monitoring apparaten kunnen worden uitgerust met remote temperatuur, luchtvochtigheid, water lek, rook, spanning en beveiliging sensoren. Computerruimte monitoring oplossingen kunnen zowel de stroom als omgevings monitoren. Jacarta's producten zijn ontworpen voor gemakkelijke, out-of-the-box werking.

De filosofie van Jacarta is om zeer betrouwbare oplossingen te leveren die niet alleen eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn, maar ook uiterst rendabel, zodat de return on investment voor eindgebruikers hoog is.

Meer vermogen

Meer vermogen voor u ....

Het op afstandsbedienen van datacenters, serverruimten, communicatieruimten, bedradingskasten en andere kritieke IT-omgevingen is een vitaal onderdeel voor het maximaliseren van netwerk uptime, om lopende kosten te verminderen en IT-prestaties te verbeteren. Jacarta levert sinds 1997  hoge kwaliteits, betrouwbare monitoring systemen en sensoren. Jacarta's oplossingen vallen in drie hoofdcategorieën:

- Data Center ruimte monitoring

- Data Center power monitoring

- Software & Sensoren

EnvMonitoringGroup 768x510