Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo pivot3

Pivot3 verandert de manier waarop klanten investeren in hun IT

Pivot3 is opgericht in 2003 met het idee de hoeveelheid virtuele servers, gedeelde opslag en netwerken drastisch te vereenvoudigen door middel van software-innovatie om scale-out prestaties te verhogen en gelijktijdig complexiteit en kosten te verlagen. De oprichters van Pivot3 pasten hun virtualisatie en opslag RAID expertise toe om de gepatenteerde vSTAC (Virtual Storage en Compute) besturingssysteem  te ontwikkelen dat draait op x86 commodity hardware en brengt servervirtualisatie diep in de gedeelde opslag laag.

Het bedrijf is een toonaangevende leverancier op het gebied van IP-SAN's en werd onlangs de eerste gecertificeerd partner in VMware's Rapid Desktop Programma voor virtuele desktops. Klanten vertrouwen op Pivot3 om de eenvoud, schaalbaarheid en besparingen.

Het bedrijf heeft vele prijzen gewonnen en is voor het laatst geselecteerd door Wall Street Journal voor de prestigieuze "2011 Next Big Thing" categorie.

De Pivot3 vSTAC ™ levert naadloos geconvergeerde, hoog beschikbaar, gedeelde opslag en virtuele server apparatuur die speciaal ontworpen is voor de moderne virtuele server en data workloads. Pivot3 levert vooraf geconfigureerd en afgestemde vSTAC appliances voor verschillende toepassingen, waaronder virtualisatie en Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Pivot3 vSTAC appliances draaien op commodity hardware dat veel van de complexiteit, beperkingen en hoge kosten die gepaard gaan met legacy gedeelde opslag en geconvergeerde computing-alternatieven elimineert. Klanten vertrouwen op Pivot3 voor eenvoud, schaalbaarheid en kostenbesparingen.

Pivot3 producten worden ingezet in data protectie en VDI  toepassingen. Pivot3 is de nummer één leverancier in de IP-SAN's markt. Het heeft vele prijzen gewonnen en is geselecteerd door Wall Street Journal voor de prestigieuze "2011 Next Big Thing" categorie.