Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo pivot3

Oplossingen

  datacenter
Datacenter Modernisering

Bedrijven nemen een software-gedefinieerde datacenter (SDDC) aanpak aan om hun datacenters te moderniseren met hyperconvergeerde infrastructuur (HCI) die de modulaire, industriële standaardinfrastructuurbasis voor uw SDDC biedt. Pivot3 biedt een high-performance, schaalbare en kosteneffectieve HCI-basis voor al uw modernisering initiatieven van uw datacenter.

  enterprise

Enterprise applicaties

Pivot3-oplossingen voor bedrijfsapplicaties bieden geoptimaliseerde prestaties met hoge beschikbaarheid en geavanceerde beheer- en gegevensbeschermings mogelijkheden voor volledige applicatie omgevingen. Oracle, SAP, Microsoft Exchange en Microsoft SQL zijn allemaal uitstekende voorbeelden van Enterprise Apps en alle hebben bewezen dat ze op Pivot3 foutloos en met voorspelbare en schaalbare prestaties kunnen worden uitgevoerd.

 
   
   
   
   
 
 
 
 
  big data

Big Data Analytics

Verkrijg waardevolle inzichten en kansen uit uw gegevens zonder waardevolle tijd te verspillen voor planning en configuratie vooraf, zodat u in uren kunt uitrollen en niet in weken. Start klein en breidt per appliance uit en stroomlijn de beheeroperaties, terwijl u slechts een fractie van de benodigde ruimte voor 3-tier oplossingen gebruikt.

  cctv

Videobewaking

Geoptimaliseerd voor de meest veeleisende bewakingsomgevingen, draait Pivot3 alles van videobestanden tot uw VMS-software, samen met biometrie, analyse, toegangscontrole en remote toegang tot uw SOC. Verbeter mobiliteit, beveiliging en prestaties, terwijl kosten en complexiteit worden verminderd.

 
   
 
   
   
 
 
 
 
  end user

End-User Computing

Met eenvoudige implementatie, efficiëntere opslag en lagere overhead, versnelt Pivot3 de tijd om uw VDI-implementaties te waarderen, terwijl de ROI wordt verhoogd en TCO wordt verlaagd.

       
 
   
       
   
       

Bewaren