Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo pivot3

Modernisering

Moderne infrastructuur ....

Moderne infrastructuur voor het software-gedefinieerde Datacenter

Datacenter modernisering is voor veel bedrijven een belangrijk IT-initiatief geworden. Door het moderniseren van uw datacenter worden gewoon de kosten en 'footprint' verlaagd door uw servers te virtualiseren. Met virtualisatie, tegewoord stevig verankerd in elk datacenter DNA en als organisaties groeien, zijn zij steeds meer afhankelijk van hun digitale activa en IT-processen om de dagelijkse aspecten van hun business te runnen. IT is strategisch geworden in het runnen van zakelijke innovatie en succes.

Het moderniseren van uw datacenter betekent nu meer flexibiliteit en efficiëntie dankzij bedrijfsinitiatieven zoals cloud computing, naadloze remote en branch office operations, business continuïteit en disaster recovery en datacenter consolidatie. Bedrijven nemen een software-gedefinieerde datacenter (SDDC) aanpak aan om hun datacenters te moderniseren met hyperconvergeerde infrastructuur (HCI) die de modulaire, industriële standaardinfrastructuurfase voor uw SDDC verschaft. Pivot3 biedt een high-performance, schaalbare en kosteneffectieve HCI-basis voor al uw moderniseringen van uw datacenter.

 
 
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewareBewarenBewarenBewarBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewareBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren