Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

   

logo pivot3

Enterprise applicaties

HI voor EA

Hypergeconvergeerde Infrastructuur voor Enterprise Applicaties

Een Enterprise Applicatie (EA) is een groot software systeemplatform ontworpen om te werken in een zakelijke omgeving, zoals bedrijfsleven of overheid. EA's zijn complex, schaalbaar, componentgebaseerd, gedistribueerd en missiekritisch. EA-software bestaat uit een groep van programma's met gedeelde zakelijke toepassingen en organisatorische modelleringsfuncties die zijn ontworpen voor ongeëvenaarde functionaliteiten. EA's worden ontwikkeld met behulp van enterprise architectuur.

Pivot3 oplossingen voor bedrijfsapplicaties bieden geoptimaliseerde prestaties met hoge beschikbaarheid en geavanceerde beheer- en gegevensbeschermingsmogelijkheden voor complete applicatie omgevingen. Oracle, SAP, Microsoft Exchange en Microsoft SQL zijn allemaal uitstekende voorbeelden van Enterprise Apps en allen hebben bewezen dat ze op Pivot3 foutloos en met voorspelbare en schaalbare prestaties kunnen draaien.

 

 
 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewareBewarenBewarenBewarBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewareBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren