Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

   

logo pivot3

video bewaking

Uitgebreid ...

De meest uitgebreide IT-infrastructuur oplossing
voor de moderne beveiliging en bewaking ecosysteem

De vraag naar videobewakingstechnologie groeit snel. Meer dan een middel om de slechterik te vangen, is video een strategisch bedrijfsinstrument waarmee organisatorisch risico wordt verminderd en de financiële rendementen worden verbeterd. Moderne high definition IP video bewakingssystemen genereren enorme hoeveelheden kritische, gevoelige gegevens. Het vastleggen, beschermen en mobiliseren van deze gegevens is van groot belang en een zeer uitdagende taak voor de traditionele IT-infrastructuur.

De hyperconvergeerde infrastructuur van Pivot3 (HCI) biedt software-gedefinieerde SAN-opslag- en serverinfrastructuur in kosteneffectieve serverhardware. Pivot3 is ontworpen voor veeleisende, data-intensieve videobewaking workloads en biedt de hoogste prestaties, veerkracht en beschikbaarheid, zodat kritieke videobewaking data zonder verlies wordt beveiligd, beschermd tegen eventuele storingen en altijd beschikbaar wanneer en waar het het meest nodig is.

Met data van meer dan een miljoen camera's in 53 landen levert Pivot3 een videocontrole-infrastructuur van enterprise-class in een eenvoudig te bedienen, eenvoudig te implementeren, schalend appliancemodel en draait bij grote klanten in veeleisende videoomgevingen, waaronder transport, overheid, gaming, onderwijs, productie, hospitality en gezondheidszorg.

 

 
 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewareBewarenBewarenBewarBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewareBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren