Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo pivot3

Slimmere infrastructuur

Waarom Pivot3?

Waarom Pivot3?

In de hedendaagse digitale wereld streven IT-leiders naar een software-gedefinieerde benadering voor zaken die een snellere applicatie implementatie mogelijk maken en tegemoet komen aan steeds meer toenemende verwachtingen van eindgebruikers voor 'always-on' data beschikbaarheid en voorspelbare dienstverlening. Traditionele datacenter infrastructuur is duur, inefficiënt en moeilijk te beheren, waardoor IT gedwongen wordt om meer flexibele, schaalbare en kosteneffectieve oplossingen te zoeken die innovatief zijn en in lijn staan met de eisen van het bedrijfsleven.

Als pionier en vernieuwer van hyperconverged infrastructuur, werd Pivot3 opgericht op basis van het idee dat het traditionele datacenter radicaal kan worden vereenvoudigd door het samenvoegen van opslag-, berekenings-, netwerk- en virtualisatiebronnen in een krachtige, makkelijk te implementeren oplossing die kosten, IT complexiteit en organisatorisch risico vermindert. Pivot3 heeft meer dan 2.200 klanten in 53 landen met meer dan 18.000 succesvolle implementaties.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewareBewarenBewarenBewarBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewareBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren