Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo seh klein

De netwerk specialist

 

SEH is een fabrikant van hoogwaardige netwerkoplossingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in printing en netwerken beschikken zij een brede en diepgaande ervaring in deze gebieden voor alle zakelijke omgevingen.

SEH heeft een indrukwekkende lijst van klanten uit alle takken van de industrie, zoals de handel, de financiële en verzekeringssector, onderwijs, research, dienstverlening en de publieke sector (overheid, politie, enz.).

 

SEH Productgroepen

csm primos frontal links

Mobiliteit oplossingen

primos, de universele, mobiele printoplossing van SEH voor iPad® en iPhone®. Primos is ontworpen voor professioneel gebruik in bedrijven en combineert innovatieve hardware en software in één compact apparaat.
 
csm myUTN 80 links

Dongle Servers

De dongle servers van SEH zijn een eenvoudige en effectieve manier om dongles veilig op te slaan en via het netwerk te beheren. Of u nu op kantoor of in een datacenter bent, de dongle servers van SEH bieden de optimale dongle management oplossing, zodat uw dongles niet meer vatbaar zijn voor verlies, schade, slijtage of diefstal.
 
csm myUTN 250 medium left

Device Server

Met de myUTN USB Device Servers kunnen gebruikers via het netwerk toegang krijgen tot hun verschillende USB-apparaten in industrie, kantoor en SOHO-omgevingen: externe schijven, dongles, kaartlezers, barcode scanners, medische apparatuur, mobiele meters, output apparaten en scanners etc.
         
csm INU 100 freigestellt

Industrieel

De industriële oplossing voor USB via het netwerk! De INU-100 USB deviceserver verbindt vrijwel alle niet-netwerk geschikte USB-apparaten in de meest uiteenlopende industriële omgevingen via TCP/IP-netwerken.
 
csm ps03a

Printserver

SEH's afdrukserverportfolio bevat externe printservers en printer netwerk interfacekaarten (NIC) voor alle interface types en netwerken, waardoor professionele connectiviteit in elke omgeving gewaarborgd is. Ze ondersteunen allerlei printers, zoals: Inkjetprinters, laserprinters, labelprinters, grootformaatprinters, plotters, dot matrix printers en nog veel meer!
 
csm TPG25 65 rechts

Thin Print

SEH is fabrikant van hardwareoplossingen voor ThinPrint-omgevingen en persoonlijk afdrukken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren