Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo seh klein

 

USB Dongle Server

 

csm Cloud 2 0f31dcf724   csm Cad 2 c2213151bc   csm Connect 2 644bb039df

 

Wat is een Dongle?

Wat is een dongle?

Een dongle is een woord dat normaal wordt gebruikt voor fysieke sleutels die software beschermen tegen kopiëren en ongewenste verspreiding.

Zonder de vereiste dongle zal veel software niet functioneren. Als de software wordt gestart op de computer controleert de computer eerst of de vereiste dongle is geplaatst. De dongle zorgt ervoor dat een gebruiker enkel toegang heeft tot de gekochte licentie voor bepaalde software op dat moment.

Omdat dongles moeilijk te kopiëren zijn, wordt dit beschouwd als een veilige veiligheidsmaatregel. Dongles worden meestal gebruikt voor dure software, een aantal voorbeelden zijn CAD/CAM software, digitale audio workstation applicaties, prepress en drukwerk software en software voor enterprise resource management, financiën, loonadministratie enz.

Een eenvoudige manier om dongles veilig op te slaan en beschikbaar te stellen en te beheren via het netwerk zijn de dongle servers van SEH.

Dongleservers van SEH

 

Beveiligings kenmerken

  8 / 20 x USB 2.0 Hi-Speed
  Eenvoudig dongle management
  Voor Windows, Mac OS X en Linux besturingssystemen
  VLAN-enabled
  Sterke security kenmerken
  Werkt in virtuele omgevingen
 
  Apparaat toegang
  Poort toegangscontrole
  VLAN
  Certificaten
  Authenticatie
  Encryptie
  HTTPS
  SSL/TLS
     

myUTN-80 Dongle Server

 

myUTN-800 Dongle Server

csm myUTN 80 links 0006 Schatten transp Deckel 142c380504   csm myUTN 800 links 0018 Schatten transp Deckel Dongles aae3e84737