logo seh klein

  interSeptor
Omgevingsbewaking voor serverruimten

images/sliders/Jacarta/interseptor/interSeptor-Front-wide.jpg
images/sliders/Jacarta/interseptor/interSeptor-Rackmount-wide.jpg
images/sliders/Jacarta/interseptor/interSeptor-Rear-wide.jpg

 

interSeptor is een apparaat voor omgevingsbewaking dat is ontworpen om uw kritieke IT-infrastructuur op afstand te bewaken, zoals serverruimten, IT-ruimten, bedradingskasten en communicatiekamers. Gebruik interSeptor om airconditioningstoringen, waterlekken, stroomstoringen, beveiligingsinbreuken, brand en meer te detecteren.

interSeptor is een veelzijdig ethernet-omgevingsbewakingsapparaat. Met een totale capaciteit om 2 x temperatuur- / vochtigheidssensoren en 4 x extra Go-Probe-sensoren te bewaken (waterlekkage, beveiliging, stroomuitval, rook, beweging, enz.), Biedt interSeptor een uitzonderlijke reeks functies, en het schaalbare ontwerp garandeert u kunt een uiterst kosteneffectieve oplossing voor uw monitoringvereisten bereiken.

interSeptor is een veelzijdige 10/100Mbps ethernet omgeving monitor apparaat. Met een totale capaciteit om 2x temperatuur, 2x luchtvochtigheid en 4x additionele Go-Probe sensoren (water, beveiliging, stroom, rook) te monitoren, levert interSeptor een uitzonderlijke reeks aan functies, en zijn schaalbare ontwerp zorgt ervoor dat u een uiterst rendabele oplossing krijgt voor uw monitor eisen.

Daarnaast kan interSeptor Pro ook worden gebruikt om temperatuur- / luchtvochtigheidsgegevens voor grafieken en analyses uitgebreid op te slaan, zodat u niet alleen zorgt dat uw IT-apparatuur onder optimale omstandigheden werkt, maar ook om snel te identificeren waar airconditioningsystemen efficiënter kunnen worden gebruikt, om de energiebesparing te maximaliseren.

De configuratie wordt uitgevoerd via de gebruiksvriendelijke webbrowserinterface met standaard beschikbare e-mail- en SNMP-waarschuwingen voor alarmcondities. In combinatie met Jacarta's unieke Alert Center Global faciliteit, heeft de interSeptor ook 24/7 geautomatiseerde telefonische spraak- en tekstwaarschuwingen om vroegtijdig te waarschuwen voor dreigende computerruimteproblemen.