logo seh klein

  intelliAmp
Zero downtime stroomsensor

images/sliders/Jacarta/intelliAmp/iAmp_Orange.jpg
images/sliders/Jacarta/intelliAmp/iAmp-Open.jpg
images/sliders/Jacarta/intelliAmp/iAmp-Product-Shot.jpg

 

IT-managers staan nu onder toenemende druk om het grondoppervlak van hun datacenters en serverruimten te verminderen. Helaas zijn de power monitoring tools die momenteel beschikbaar zijn niet altijd praktisch te implementeren. Downtime moet meestal worden gepland en storing aan een van de apparaten kan leiden tot verlies van spanning naar rek apparatuur.

De Jacarta intelliAmp power monitoring sensor is een prachtig nieuw alternatief om inline monitoring devices te voeden. De intelliAmp kan eenvoudig rond 16A en 32Amp kabels worden geklikt om de afgenomen stroom van rek apparatuur met zero downtime te monitoren.

intelliAmp's unieke optimalisatie systeem zorgt ervoor dat de sensor ideaal geplaatst is om nauwkeurige metingen te verkrijgen. Eenmaal op zijn plaats is verdere onderhoud of configuratie niet nodig. De geringe omvang van de intelliAmp zorgt ervoor dat het onopvallend kan worden geïntegreerd in de IT-omgeving.

Gegevens kunnen worden verzameld van verschillende intelliAmp sensoren via een compatibele monitoring device, zoals interSeptor iMeter, via een Cat5E verbinding. Het intelliAmp ontwerp betekent dat er geen extra point of failure op het netwerk wordt geïntroduceerd.